Termeni și Condiții

1. Introducere

Această pagină este deținută de S.C. Nusco Development S.R.L., cu sediul social în București, Calea Floreasca, nr. 133-137, Et. 3, Sect. 1 (“Nusco Homes”). Accesând site-ul nostru la adresa https://nuscohomes.ro/ (“Site-ul”), sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții (“Termeni și Condiții”).

2. Scopul Site-ului

Scopul acestui site este de a prezenta case rezidențiale dezvoltate de Nusco Homes. Nu se pot efectua plăți online prin intermediul acestui site. Pentru detalii complete privind caracteristicile tehnice, disponibilitate, preț și termene de livrare, vă rugăm să contactați biroul nostru de vânzări la numărul 0743.759.810 sau la adresa office@nuscohomes.ro.

3. Drepturi de Proprietate Intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală în și în legătură cu Site-ul și conținutul acestuia aparțin Nusco Homes sau licențiatorilor noștri. Aceste drepturi sunt protejate de legile române și internaționale privind drepturile de autor, brevetele, mărcile comerciale și alte legi și tratate similare.

4. Modificări și Erori

Toate imaginile, descrierile și caracteristicile prezentate pe Site au scop informativ. Acestea pot suferi modificări până la finalizarea efectivă a proiectului. Prețurile indicate pot suferi modificări până la data semnării contractului de vânzare-cumpărare. Nusco Homes își rezervă dreptul de a modifica oricând caracteristicile tehnice ale caselor, împărțirea în camere, suprafețele indicate sau orice alte detalii prezentate, fără a fi obligată să notifice utilizatorii Site-ului. Prin accesarea și utilizarea acestui Site, utilizatorul este de acord că Nusco Homes nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori sau necorespunderi față de realitatea din teren.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Nusco Homes își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe Site și vor fi considerate acceptate de dumneavoastră dacă continuați să utilizați Site-ul după data publicării.

6. Informații de Contact

Pentru orice întrebări sau comentarii cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la office@nuscohomes.ro sau prin telefon la 0743.759.810.

7. Legea Aplicabilă și Jurisdicția

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legea română. Orice litigii care decurg din sau în legătură cu acești Termeni și Condiții vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

Acest text reprezintă acordul integral dintre utilizator și Nusco Homes privind termenii și condițiile de utilizare a respectivului Site.