Politica de Confidențialitate

1.Introducere

Această politică de confidențialitate explică modul în care S.C. Nusco Development S.R.L., cu sediul social în București, Calea Floreasca, nr. 133-137, Et. 3, Sect. 1 (“Nusco Homes”) colectează, utilizează și dezvăluie informații personale când vizitați sau utilizați site-ul nostru la adresa https://nuscohomes.ro/ (“Site-ul”).

2.Informațiile pe care le Colectăm

Atunci când vizitați Site-ul nostru, putem colecta informații despre dispozitivul dvs., inclusiv adresa IP, informații despre browserul dvs., ora vizitei și paginile pe care le-ați vizitat. De asemenea, putem colecta informații personale pe care ni le-ați furnizat, cum ar fi adresa de e-mail, numele și numărul de telefon, atunci când vă înscrieți la newsletter-ul nostru sau ne contactați prin formularul de pe site.

3.Cum Utilizăm Informațiile Colectate

Folosim informațiile colectate pentru a îmbunătăți serviciile noastre, a răspunde la solicitările dvs. și a vă trimite comunicări de marketing dacă ați optat pentru aceasta.

4. Cookies și Tehnologii de Urmărire

Site-ul nostru utilizează cookie-uri și tehnologii similare pentru a îmbunătăți funcționalitatea Site-ului și a înțelege mai bine modul în care vizitatorii îl folosesc. De asemenea, utilizăm Google Analytics și Meta Pixel pentru a urmări și analiza traficul pe site.

5. Partajarea Informațiilor cu Terțe Părți

Nu vindem sau transferăm informațiile dvs. personale către terți fără consimțământul dvs. Cu toate acestea, putem partaja informații cu furnizorii noștri de servicii, cum ar fi Google și Meta, care ne ajută să analizăm și să înțelegem utilizarea Site-ului.

6. Securitatea Datelor

Luăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile dvs. personale împotriva pierderii, utilizării abuzive și accesului neautorizat.

7. Drepturile Dvs.

Conform legislației aplicabile, aveți dreptul de a accesa, corecta, șterge sau limita utilizarea datelor dvs. personale. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la office@nuscohomes.ro.

8. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe Site și vor fi considerate acceptate de dumneavoastră dacă continuați să utilizați Site-ul după data publicării.

9. Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la office@nuscohomes.ro sau prin telefon la 0743.759.810. Această Politică de Confidențialitate a fost actualizată ultima dată la data de 09.11.2023.